Blogg

 

Semlor

25.02.2020

En älskad och god tradition i Sverige sedan 1700 talet. Svenskarna köper cirka 40 miljoner semlor om året, och många bakar dem själva.

Att skapa ett inbjudande och vackert julbord behöver inte vara svårt. Duka med ditt favoritporslin, låt ljusslingor sprida ett glimrande sken och fånga en bit av skogen så har du ett vinnande koncept. I betalt samarbete med Tchibo.se har jag dukat upp till fest. Välkommen in på julmys tillsammans med oss!

Mjuka varma röda toner, glittrande ljus och gröna granar.. Julen är på väg in i mitt hem, och i år gör jag det inte ensam. Visst vill ni vara med och inspireras tillsammans med mig i samarbete med ett alldeles nytt detaljshandelsföretag här i Skandinavien?! Häng med på en resa in i julen! ♥️

I samarbete med www.a-ljus.se vill jag visa er hur enkelt det är att byta uttryck i ett rum med hjälp av lampskärmar. Våga annat än vita, grå eller svarta! Lampskärmar finns i oändliga färger, textilier och mönsterkombinationer.

Enkel och god kaka med smak av kardemumma och kanel. Ät som den är, eller servera med grädde och bär. Kakan kan också delas och fyllas med någon god mousse eller smörkräm. Innan gräddning kan man sticka ned tunna skivade äppelbitar för att få en äppelkaka.

Min nya hall

17.05.2019

Här kommer en bildserie från uppbyggnaden av vår nya hall. Vår gamla hall var liten och saknade ordentlig förvaring. I vår nya hall har vi en lång hallbänk med 5 lådor till skoförvaring. Ett stort klädskåp för ytterkläder och alla familjemedlemmar har varsin låda för vantar och mössor.

Enkelt och gott. Receptet kan kombineras med olika mjöl-sorter och innehåll såsom nötter, torkad frukt, rårivna morötter m.m.

Lista från resume.se den kan även hittas hos dagensanalys.se med flera andra.