Föreläsningar

Har du ett företag som vill synas på sociala medier och vill hitta en ny större marknad? Behöver du hjälp att komma igång och lära dig hur sociala medier fungerar? Boka en föreläsning så ger jag er inspirationen och verktygen. Kan jag lyckas så kan ni! 

För prisuppgifter, bokning och andra frågor maila till mylittleredhouse@outlook.com

INSPIRATIONSFÖRELÄSNING 30 MIN

Jag berättar om hur jag började med min Instagram och hur den utvecklades till den inspirations kanal det är idag med över 200 000 följare. Jag delar med mig av korta råd och tips om hur man startar en kanal och vad man ska tänka på.

FÖRELÄSNING OM SOCIALA MEDIER 60-80 MIN

Sociala medier är ett starkt verktyg för att öka sin omsättning på en ny marknad. Hur bygger man upp en framgångsrik kanal inom sociala medier? Jag delar med mig av mina kunskaper kring strategier, verktyg och vad som krävs för att lyckas.

FÖRELÄSNING OCH WORKSHOP 120-180 MIN

Föreläsning om sociala medier cirka 60-80 min. 

Därefter en workshop där vi arbetar individuellt med det egna företagets strategi för sociala medier. Vi tittar bland annat på vilka sociala medier som passar för företaget, vilken målgrupp och tonläge företaget ska anpassa sig till. Målet för workshopen är att ta fram en enkel och konkret aktivitetsplan för att komma igång med arbetet med att nå ut på sociala medier.

För prisuppgifter, bokning och andra frågor maila till mylittleredhouse@outlook.com