en-Bread Recipe

08/04/2018

This bread is so simple to make and is perfect as breakfast bread. 


Use the google translator to get the recipe in your language!

INGREDIENSER 2 LIMPOR

  • 7 deciliter vetemjöl
  • 6 deciliter grahamsmjöl
  • 2 teskedar bikarbonat
  • 4 teskedar brödkryddor eller pepparkakskryddor (min favorit)
  • 1 deciliter sirap
  • 7 deciliter filmjölk 3% fetthalt

GENOMFÖRANDE

  1. Blanda samman mjölet, bikarbonat och kryddor. Blanda sedan i sirap och filmjölk. Degen ska vara klibbig.
  2. Grädda i två smorda formar i 200 grader Celsius i cirka 30-40 minuter.
  3. Efter gräddning pensla bröden med smör eller vatten för att få en mjukare yta. Låt brödet svalna på bakgaller.
  4. Lägg det bröd du inte äter direkt i frysen så håller det sig saftigt och gott,