Ett glimrande julbord

24.11.2019

Att skapa ett inbjudande och vackert julbord behöver inte vara svårt. Duka med ditt favoritporslin, låt ljusslingor sprida ett glimrande sken och fånga en bit av skogen så har du ett vinnande koncept. I betalt samarbete med Tchibo.se har jag dukat upp till fest. Välkommen in på julmys tillsammans med oss!

I år har jag valt neutrala toner till årets juldukning, guld, rött och skogens gröna. Mina barn tillför dukningen en lekfullhet, det tycker jag gör det extra mysigt. Vi tar alltid in grankvistar som vi hänger upp små julbollar och ljusslingor i. De brukar hamna lite varstans i huset och i min dukning fick en liten gran bli mittpunkten. 

I år är jag väldigt glad över att få göra min dukning tillsammans med Tchibo! Alla produkter hittar ni på min "selected by Helena sida" Ni får dessutom 15% rabatt med min kod HELENA15JUL på hela sortimentet förutom kaffe.

Här nedan kommer mina favoriter ur nästa veckas tema hos Tchibo och deras julkampanj Tchibo Tisdag. För er som har missat Tchibo så är det ett av Tysklands största detaljhandelsföretag som lanserar sig här i Skandinavien. De fokuserar på hållbarhet och socialt ansvar vilket ligger mig varmt om hjärtat. Jag är dessutom väldigt glad över att få vara en del av deras lansering och att få möjligheten att prova några produkter ur deras stora och fina utbud.

Ett måste för mig på julbordet är vackra glas att skåla i, vi skålar friskt med julmust så barnen också kan vara med. Jag blev så förtjust i dessa glittrande champagneglas, eller julmustglas som vi kallar dem :) De matchande tallrikarna, en annan favorit blev så fina tillsammans med det ärvda porslinet.

Något som för mig är självklart till en juldukning är fina dukar, de omfamnar verkligen bordet och lyfter dukningen. Hos Tchibo hittade jag en stor vacker duk i vitt med matchande stjärnmönster och en guldskimrande löpare som fick bli bordets mittpunkt.

Vad vore dukningen utan lysande stjärnor?! Fantastiskt fin ledslinga med lysande stjärnor gör mitt julbord komplett. Alla mina favoriter hittar ni här på min "selected by Helena sida"

Har ni listat ut min röda tråd i årets dukning? Glimmande stjärnor - vilket passar lika bra till nyårsbordet! Glöm inte att kika på in min "selected by Helena" sida och med min kod HELENA15JUL får ni 15% på hela Tchibos sortiment förutom kaffe.

Önskar er en härlig vecka inför 1 advent. Nu kan julmyset börja på allvar!

Hela detta inlägg är ett betalt samarbete med Tchibo.